Γεια!
Αυτές οι εικόνες για τον καρκίνο του μαστού μπορούν να σε βοηθήσουν να σώσεις τη ζωή σου.

 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.png

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ. Ενώ ο όγκος είναι η πιο κοινή ένδειξη του καρκίνου του μαστού, μερικά συμπτώματα μπορείς ευκολότερα να τα δεις παρά να τα νιώσεις. Σε κάθε περίπτωση, η μαστογραφία μπορεί να ανιχνεύσει έναν όγκο πολύ πριν γίνει αισθητός. Γνώρισε τον εαυτό σου και άσε τη μαστογραφία να κάνει τα υπόλοιπα.

ΤΙ ΝΑ ΨΗΛΑΦΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ.png

ΤΙ ΝΑ ΨΗΛΑΦΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ; Σκέψου την αυτοεξέταση ως έναν απλό τρόπο να μάθεις τι είναι φυσιολογικό για σένα. Η καλύτερη στιγμή για τον έλεγχο είναι στο τέλος της περιόδου σου, όταν τα πράγματα είναι πιο φυσιολογικά. Έναν καρκινικό όγκο τον αισθάνεσαι διαφορετικό από έναν κανονικό∙ είναι συχνά σκληρός κι αμετακίνητος και μπορεί να έχει οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος (όπως ένας όγκος ή μια παχιά μάζα).

steps (A).pngΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.png

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ. Είτε μελετάς ένα σύμπτωμα, είτε κάνεις εξέταση ρουτίνας, καλό είναι να ξέρεις τι να περιμένεις. Εάν κάτι σε απασχολεί και θέλεις μια απάντηση, ο μόνος τρόπος για να πιστοποιήσεις τον καρκίνο είναι να ελέγξεις τα κύτταρα, όπως μέσω βιοψίας.

Ποιος είναι ο κίνδυνος που διατρέχω.png

Μπορείς να μας βοηθήσεις να διαδώσουμε αυτό το σωτήριο μήνυμα σε περισσότερους ανθρώπους;

Κάνε μια δωρεά και η καμπάνια #ΜάθεΤαΛεμονάκιαΣου θα γίνει σε περισσότερες γλώσσες, ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε περισσότερες ζωές.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
 

Μπλουζάκια, φυλλάδια, αφίσες και άλλα: